Rendeljen tőlük céges gyümölcscsomagokat

 

CÉGES GYÜMÖLCSNAPOK

TARTSON CÉGES GYÜMÖLCSNAPOKAT A MUNKAVÁLLALÓK ÖRÖMÉRE!

Munkaadóként egyre nagyobb szükség van olyan megoldásokra, amelyekkel költséghatékony módon növelhetik a dolgozói elégedettséget és megőrizhetik egészségüket.

Kedveskedjen munkavállalóinak gyümölcsökkel! Nem csak az elégedettséget növeli ezzel, de dolgozói egészségét is támogatja. 

Gyumolcsok_irodaban

MIÉRT MI?

Price_tag

KEDVEZŐ ÁR

Magas minőséget adunk, kedvező áron, egyenesen a Nagybani Piacról: akár 150Ft / dolgozó áron is hozzájuthat a gyümölcsökhöz!

Personal

SZEMÉLYRE SZABOTT SZOLGÁLTATÁS

Választhat fix árú gyümölcskosaraink közül, vagy leadhat teljesen egyedi rendelést, amelynek árát mindig az adott piaci árakhoz igazítjuk.

Payment

KÉNYELMES FIZETÉSI MÓDOK

Úgy fizet, ahogy az Ön cégének kényelmes: átutalással, bankkártyával oldalunkon vagy készpénzben átvételkor a futárunknál.

Transport

SZÁLLÍTÁS AHOGY ÖN KÉRI

Kiszállítási időpontok az ön igényei szerint.

KÉRJEN TŐLÜNK ÁRAJÁNLATOT!

Név
Cég neve
E-mail cím
Telefonszám
Milyen gyümölcs ajánlat érdekli
Fix áras gyümölcs csomag (10kg/csomag)
Egyedi ajánlat
Kérjük írja le pár szóban hány főre kér ajánlatot és bármi mást, amit fontosnak tart!

 

 

I'm an image

GYAKORI KÉRDÉSEK

HOGYAN ADHATOM LE A RENDELÉSEMET?

Rendelését leadhatja e-mailben, telefonon vagy egyszerűen a webshopon keresztül az aktuális gyümölcskínálatunkból válogatva. Ha nem szeretne minden alkalommal külön rendelni gyümölcskosarat, megállapodunk egy állandó megrendelésben, amit természetesen bármikor módosíthat.

HOGYAN TUDOK FIZETNI?

Hosszútávú együttműködés esetén rugalmasan alkalmazkodunk cége igényeihez. Számláinkat készpénzzel, átutalással vagy online bankkártyával is fizetheti, ha rendelését webshopunkban adja le.

MENNYI GYÜMÖLCCSEL ÉRDEMES SZÁMOLNUNK FEJENKÉNT?

Rendelését leadhatja e-mailben, telefonon vagy egyszerűen a webshopon keresztül az aktuális gyümölcskínálatunkból válogatva. Ha nem szeretne minden alkalommal külön rendelni gyümölcskosarat, megállapodunk egy állandó megrendelésben, amit természetesen bármikor módosíthat.

MELYIK NAPOKON KÉRHETEK SZÁLLÍTÁST?

Jelenleg hétfőn, kedden, szerdán és pénteken szállítunk gyümölcsöket az irodákba.

AKIK MINKET VÁLASZTOTTAK

FOODORA

foodora

Delivery Hero Kft.

GARTNER

gartner

Gartner Intertrans Hungária Kft.

MITO

mito

Mito Group Zrt.

FILTRONA

filtrona

Filtrona Filters Hungary Kft

MIÉRT ÉRDEMES CÉGES GYÜMÖLCSNAPOT TARTANI?

MERT HÁZHOZ MEGY A FRISS GYÜMÖLCS!

Az előzetesen megbeszéltek szerinti napon házhoz visszük székhelyére/telephelyére/irodájába a friss gyümölcsöket, legyen szó akár 8-, vagy 800kg gyümölcsről. Önnek sem a válogatással, sem a vásárlással, sem a szállítással nem kell vesződnie.

NÖVEKSZIK A HATÉKONYSÁG

A friss, egészséges gyümölcsök bizonyítottan javítják a dolgozók energiaszintjét és ezáltal hatékonyságát, hiszen esszenciális vitaminokat, ásványi anyagokat, antioxidánsokat tartalmaznak. Így ha céges gyümölcsnapot tart, segít, hogy munkavállalói a legjobb formájukat hozzák!

EGÉSZSÉGES NASSOLNIVALÓ

A cukros, zsíros nassolnivalók helyett egészséges, vitamindús gyümölcsökkel kényezteti munkavállalóit, akiknek így az egészséges választás természetes módon kínálja magát. Támogassa a dolgozók egészséges munkakörnyezetét ilyen módon is! 

CSAPATÉPÍTŐ

Miért csak a kávészünet legyen alkalom egy kis csapatépítésre és beszélgetésre? Mostantól, amikor meghozzuk az irodájukba a friss gyümölcsöt, a közös almázás is közelebb fogja hozni egymáshoz munkavállalóit!

Mert az egészséges alkalmazott boldog alkalmazott!